خصوصیات فیزیکی عسل

قابلیت جذب رطوبت هوا توسط عسل

عبارت است از توانایی جذب رطوبت هوا توسط یک ماده .

اصطلاح فوق معمولا به وسیله رطوبت نسبی هوا بیان می شود که ماده با آن در حالت تعادل قرار می گیرد ؛

یعنی ، نه رطوبت می گیرد و نه رطوبت از دست می دهد .

درجه واقعی قابلیت جذب رطوبت هوا توسط عسل به ترکیب  ویژه نمونه ، ترکیب قند و محتوای رطوبت عسل بستگی دارد .

اختلاف میان نمونه ها زیاد نیست ؛

عسل با ۴/۱۷ درصد رطوبت با هوایی که دارای ۵۸ درصد رطوبت نسبی است در تعادل قرار دارد .

چنین عسلی اگر در معرض هوایی با رطوبت بیشتر قرار گیرد ،

از چنان هوایی رطوبت جذب کرده و چنان چه در معرض هوای خشک تر با رطوبت نسبی کمتر از ۵۸ درصد قرار گیرد ،

آب از دست می دهد .

تغییر رطوبت تا زمانی که عسل حاوی مقدار رطوبتی معادل رطوبت محیط شود ، ادامه می یابد .

خصوصیات فیزیکی عسل

مارتین ملاحظه  کرد که لایه سطحی عسل به تندی رطوبت محیط را جذب می کند .

آب جذب شده آرام تر به اعماق ظرف نفوذ می کند . زمانی که عسل در معرض هوای خشک قرار گیرد .

خواص فیزیکی عسل

رطوبت را به طور آهسته تر از دست می دهد ، زیرا مثل پوست دارای سطح خشک نسبی است .

این سطح نازک همان طور که رطوبت را جذب می کند ،

میتواند به عوامل تخمیری اجازه ورود به درون عسل را بدهد و همان طور که رطوبت به درون عسل نفوذ می کند ،

به سرعت مستعد آلودگی سطحی می شود .

قابلیت جذب رطوبت هوا توسط عسل بیشتر از شربت ذرت یا شربت تبدیل شده است .

این قابلیت یک ویژگی خوب برای عسل محسوب می شود

و عسل با این خاصیت خود به انواع شیرینی های ساخته شده با عسل امتیاز تازه ماندن به مدت طولانی تر را می دهد .

از این خاصیت عسل برای ممانعت از خشک شدن بیش از حد محصولات تنباکو نیز استفاده شده است .


محصولات اورگانیک رطوبت ,گیرد ,نسبی ,قابلیت ,معرض ,هوایی ,قرار گیرد ,رطوبت نسبی ,خصوصیات فیزیکی ,رطوبت محیط ,معرض هوای منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ویکی فیلم| Wiki Film Cerac96 ارزان سرا اینجا همه چی هست برتر Panah♡ تخفیف دونی پخش آنلاین سرامیک و کاشی