عسل های طبیعی و تقلبی

به درستی معلوم نیست که یک کلنی زنیور عسل ،

برای ادامه زندگی در طول سال به چه مقدار عسل نیاز دارد .

اما در عمل ، از یک کلنی نسبتا خوب ، سالانه حدود ۴۵ کیلوگرم عسل

مازاد بر نیاز کلنی برای زنبوردار قابل برداشت است

( البته نه درمیانگین شرایط ایران ، زیرا میانگین تولید عسل شهد به ازای هر کندو در ایران حدود ۱۰ کیلوگرم یا کمتر است .)

به طور کلی توصیه می شود که در هر زمان از سال ، ۷ تا ۹ کیلو گرم عسل درون کلنی و در اختیار زنبور ها قرار داشته باشد  .

وقتی غذای کافی در دسترس زنبور های  یک کلنی نباشد و زنبور ها در معرض گرسنگی قرار بگیرند ،

به عنوان اولین واکنش ، لاروها را از درون حجره های پرورش خارج می کنند و آن ها را جلوی کندو می اندازند .

معمولا ملکه همچنان به تخمگذاری خود ادامه می دهد ،

ولی هنگامی که این تخم ها تبدیل به لارو شدند ،

سرنوشتی نظیر لاروهای قبلی خواهند داشت .

عسل های طبیعی و تقلبی

سرانجام نوبت به بالغین می رسد و آن ها نیز اگرچه برای مدت زمان معینی این وضع را تحمل کرده اند ،

ولی در نهایت از گرسنگی خواهند مرد . نتیجه این گرسنگی بهاره ، تضعیف و حتی مرگ کلنی خواهد بود .

در ماه های اردیبهشت ، خرداد و تیر برخلاف تصور عمومی ، زنبورها مقدار زیادی عسل مصرف می کنند

و زنبوردار باهوش و باتجربه می داند که باید کلنی را در این هنگام تغذیه کند .

عسل طبیعی

بیشتر زنبورداران چند شان عسل را از پاییز برای تغذیه بهاره ذخیره می کنند

و این آسان ترین راه غذا دادن به زنبور ها است

و عسل مرغوب ترین غذایی است که می توان در اختیار زنبورها قرار داد .

با گذاشتن یک الی دو قاب عسل در کندو ،

زنبورها به تدریج درپوش مومی حجره های شان عسل را برداشته

و از عسل موجود در آن ها تغذیه می کنند .

ادامه دارد .


محصولات اورگانیک کلنی ,زنبور ,زنبورها ,گرسنگی ,تغذیه ,کندو منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود سریال ایرانی سایت رسمی هنرستان مردانی ۱۲ بهترین سایت دنیای سلامت با مزه ها پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان سایت مچ اسپرت معرفی کالا فروشگاهی دانلود آهنگ های غمگین ،احساسی و عاشقانه زَرموزیک